Zorg & Verzorging

Handige hulpmiddelen voor een ideale zorgen verzorging

De verzorging en het onderhoud van een persoon is niet altijd gemakkelijk voor familieleden en verpleegkundigen en kost veel tijd. Afhankelijk van het zorgniveau heeft u hiervoor speciale hulp nodig, die uw zorg kan vergemakkelijken en een uitgebreide zorg kan garanderen. PatiŽnten die zorg nodig hebben, hebben vaak verschillende accessoires nodig, te beginnen met een hansop of een plastic broekje. Of u nu een huis, verpleging, verzorging of grote bedrijf bent, ClaraVital heeft een breed aanbod aan verpleeghulpmiddelen die zorgen voor een goede verpleging en verpleging een beetje gemakkelijker maken. Kijk rond en zoek hulp bij incontinentie of een praktische eetschort. Meer Informatie

Hansop & Plukpak

Of in de ambulante of in de klinische zorg - hansop bieden het...

Heupbescherming

Heupbescherming hoeft niet opvallend en onangenaam te dragen...

Incontinentie

Vele, die van incontinentie betrokken zijn, weten, op grond...


Thuiszorg hulpmiddelen

De thuiszorg hulpmiddelen omvatten speciale beschermkleding maar...

Zorg en verzorging thuis

Een hartwens van veel zorgbehoevende mensen is dat ze in hun eigen huis mogen blijven en daar verzorgd worden. De gebruikelijke omgeving maakt het voor getroffenen gemakkelijker om in de zorgbehoefte te voorzien en de hulp te accepteren. Kleinere hulpmiddelen zoals een hansop, een plastic broekje of incontinentiehulpmiddelen zijn uiterst praktisch en vereenvoudigen de eerste zorg.

Verzorging en zorg met ClaraVital

Thuiszorg, evenals verpleging door professionals, vereist een verscheidenheid aan hulpmiddelen die u van uw lasten ontlasten en de zorg eenvoudiger maken. Met ClaraVital heeft u de mogelijkheid om eenvoudig alle benodigde hulpmiddelen, groot en klein, online te bestellen. Zodat u altijd volledig tevreden bent met onze medische voorraadwinkel en onze service, hechten wij veel belang aan uw feedback. Als u ooit een artikel mist dat u nodig hebt, aarzel dan niet om ons dit te laten weten. Alleen op deze manier kunnen we ons assortiment op zinvolle wijze uitbreiden, waardoor uw gezondheid en vitaliteit worden gewaarborgd.

Letzte Aktualisierung der Kategorie Zorg & Verzorging am 30.08.2018
Loading ...