Wandbeugel

De modernste handgrepen met zuignap kunnen zonder boren op gladde oppervlakken worden bevestigd. In dit geval wordt een negatieve druk gegenereerd, waardoor de handgreep op het oppervlak "zuigt". Verder vind u hier natuurlijk ook klassieke handgrepen voor uw badkamer of hele huis. Meer informatie

Wandbeugels voor badkamer en toilet gemaakt van roestvrij staal of kunststof

Praktische wandbeugels maken deel uit van de klassieke veiligheidsvoorzieningen in de badkamer en douche. De handgrepen onderscheiden zich voornamelijk in het materiaal waaruit ze zijn gemaakt. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal of kunststof. Verder verschillen de handgrepen qua lengte en vorm. De lengtes variëren dus van 30 tot 60 cm en de vormen van recht naar gehoekt.

Wandbeugels voor de douchecabine of badkuip

Wandbeugels voor badkuipen en douchecabines zijn een belangrijk element voor meer veiligheid in uw badkamer. Verminder het gevaar en de angst om weg te glippen in de douchecabine en geniet 's avonds van een rustgevend bad. Overtuig uzelf van de enorme voordelen van een handvat in de badkamer en profiteer van de "plus" van beveiliging. In onze ClaraVital online thuiszorgwinkel vindt u de perfecte wandbeugels voor uw badkamer.

Handgrepen voor meer veiligheid - een geweldig en functioneel badkameraccessoire

Functionele handgrepen zijn al klassieke veiligheidsvoorzieningen in de badkamer en douche. Veel moderne badkamers zijn voorzien van praktische handgrepen voor het badkuipje. Een handgreep biedt u veiligheid bij het betreden en verlaten van uw badkuip of douchecabine en een stabiele ondersteuning. Dit is met name belangrijk in badkamers voor ouderen en gehandicapte personen. Bij de handgrepen wordt primair onderscheid gemaakt tussen het bewerkte materiaal. Roestvrij staal of kunststof zijn de materialen die tegenwoordig veel worden gebruikt. Verder verschillen de handgrepen qua lengte en vorm. Dus varieert de lengte van de handgrepen van 30 tot 60 cm. De vormen kunt u kiezen uit rechte modellen tot schuine modellen. De modernste handgrepen, zuiggrepen, kunnen zonder boren op gladde oppervlakken worden bevestigd. In dit geval wordt een negatieve druk gegenereerd, waardoor de handgreep op het oppervlak "zuigt".

De montage van vouwbare wandbeugels of draaibare wandbeugels naast het toilet

Ondersteunde inklapbare wandbeugels of steunende wandbeugels, zoals een draaibare wandbeugel van roestvrij staal, zijn de ideale oplossing als u problemen hebt om op te staan of te gaan zitten op het toilet. Ze zijn stevig op de muur naast het toilet gemonteerd en bieden u dus een veilige houvast. Indien nodig, kunt u vouwen op elk gewenst moment naar de zijkant of naar boven door het vouwen of draaibare functie, waardoor u ook via de zijkanten kunt opstaan ??van het toilet of om uw rolstoel te parkeren naast het toilet.

Letzte Aktualisierung der Kategorie Wandbeugel am 20.09.2018
Loading ...