Vergrootglas

Is dit een M of een N? Kan iemand mij ooit de kleine lettertjes voorlezen? Vermijd in de toekomst deze vragen door een geschikt vergrootglas uit ons ClaraVital-assortiment te kiezen. Niet alleen voor het lezen van de krant of boeken is een vergrootglas een praktisch hulpmiddel. Ook voor handenarbeid, nagelverzorging of het exact onderzoeken van kleine voorwerpen is een vergrootglas een ideale metgezel. Maak uw leven eenvoudiger en vind het juiste model voor uw behoeften. Meer informatie

Ook met minder gezichtsvermogen uw nagaan

Of het nu gaat om knutselen, breien, naaien of het maken van modellen - een goede belichting is essentieel voor alle activiteiten. Een afnemend gezichtsvermogen mag u er niet van weerhouden om uw hobby's te oefenen. Laat de kwaliteit van het leven niet wegnemen, blijf genieten van wat je leuk vindt en zorg voor het juiste perspectief. Het ClaraVital-assortiment biedt een grote selectie aan tafel- en handbediende vergrootglazen voor zeer verschillende behoeften. Kies uit tafel vergrootglazen of een vergrootglas met belichting. U zult dus geen problemen meer hebben met het uitvoeren van moeilijk gedetailleerd werk. Met verschillende vergrotingsniveaus kunt u de loepen naar wens aanpassen.

Vergrootglas met licht - ideaal in donker ruimtes

Om ontspannen lezen, breien of de uitvoering van gedetailleerd werk mogelijk te maken met afnemend gezichtsvermogen, moet niet alleen de ideale vergroting worden gegarandeerd. De juiste verlichting speelt ook een belangrijke rol. Vergrootglazen met licht zorgen voor een ideaal beeld, zelfs in moeilijke lichtomstandigheden. Vergrootglazen met verlichting kunnen uw ogen aanzienlijk verlichten. Vind het model dat bij u past en ontspan en geniet van uw hobby's.

Letzte Aktualisierung der Kategorie Vergrootglas am 20.09.2018
Loading ...