Verbandschoenen

Verbandschoenen zijn de ideale schoenen bij verbonden of gezwollen voeten. Vraag ClaraVital naar de verschillende modellen en eigenschappen van de verbandschoenen die u kunt kopen in de online thuiszorgwinkel van ClaraVital en kies de meest geschikte verbandschoenen, afhankelijk van de klachten, het toepassingsgebied en het seizoen. Meer Informatie

>Kies voor verbandschoenen om gewonde voeten te beschermen

Lopen met verbonden of gezwollen voeten of tenen is niet alleen erg ongemakkelijk, het voegt ook toe dat een aangesloten of ontstoken voet niet past in conventionele schoenen. Met verbandschoenen worden de dagelijkse wegen in en uit het huis weer mogelijk.

Verbandschoenen voor elke voetvorm

Bij ons heeft u de keuze tussen verschillende Varomed verbandschoenen, die verschillen in hun materialen en vormen. Uw keuze kan ook worden beïnvloed door waar uw voeten bijzonder gezwollen zijn of waar het verband zit. Met name de Lugano sandaal, die aan de voorkant open is, biedt verlichting voor patiënten die lijden aan verwondingen of misvormingen in het teengedeelte. Bovendien kan de extra brede klittenband volledig worden geopend en individueel worden aangepast voor uw voeten. De uitneembare zachte schuimvoering met badstof voering, die veel van Varomed's verbandschoenen hebben, verbeteren ook het loop- en draagcomfort. ClaraVital biedt niet alleen zogenaamde comfortabele schoenen, maar ook inlegzolen, hielkussens en diabetische sokken.

Verbandschoenen - Comfortabel om binnen en buiten te dragen

Natuurlijk vindt u hier ook verbandschoenen die ook bij regenachtig weer buiten kunnen worden gebruikt. Therapeutische schoenen gemaakt van scheerwol houdt uw voeten warm, zelfs in de winter bij ijzig koud weer, en de wol is bijzonder zacht en comfortabel om te dragen. Het model Genua Winter geeft zelfs gevoelige voeten een goed houvast en is gemakkelijk te reinigen: het kan gemakkelijk worden gewassen op 30 ° C.
Voor gebruik binnenshuis zijn er speciale verbandschoenen zoals de Bali slipper, die lijkt op normale slippers. Met de wijd open knevelsluiting maakt hij een pijnloze toegang tot de schoenen mogelijk - zelfs met gewonde en verbonden voeten. Voor de selectie van het juiste maat van uw verbandschoenen van Varomed zijn de afmetingen vermeld onder elke model, zodat u het zelf kunt meten en zien welke maat en breedte uw schoenen moeten hebben voor maximale comfort.

Letzte Aktualisierung der Kategorie Verbandschoenen am 25.04.2019
Loading ...