Toiletverhoger

De eenvoudig te installeren toiletverhogers dienen allemaal om de wc-bril met enkele centimeters te vergroten om het zitten en opstaan te vergemakkelijken. Sommigen van onze toiletverhogers zijn ook variabel in hoogte verstelbaar, andere verschillen in hun eigenschappen. Daarom bieden wij u wc verhogers met deksel en zonder deksel, evenals met of zonder armleuningen. Meer informatie

Functionele en eenvoudig te plaatsen toiletverhoger - met of zonder deksel

Toiletverhogers zijn een goedkope mogelijkheid om uw het gaan zitten en opstaan van uw toilet te vermakkelijken. Afhankelijk van uw behoeften en beschikbare ruimte, kan hier de optimale hulp worden gekozen, want er zijn vershcillende modellen beschikbaar: rond of rechthoekig, met armleuningen of zonder en nog veel meer.

Ergonomisch gevormde toiletverhogers

Problemen met de heup en bewegingsbeperkingen maken je leven moeilijk? Adem in, want met onze toiletverhogers bieden wij u de optimale oplossing. Ergonomisch gevormde toiletzittingen en wc verhogers met armleuningen geven u meer veiligheid in het dagelijks leven en zorgen ervoor dat u comfortabel kunt zitten. Maak het leven een beetje gemakkelijker met een verhoogde toiletbril van onze ClaraVital online thuiszorgwinkel.

Functionele wc verhogers

De ergonomisch gevormde wc verhogers vergroten de klassieke toiletzitting met enkele centimeters, waardoor u gemakkelijker kunt gaan zitten en opstaan. Bovendien vergroten de extra centimeters uw zitcomfort wanneer u een verhoogd, veilig en comfortabel toiletverhoger op uw commerciŽle toilet bevestigt. Om aan uw individuele behoeften te voldoen, en om het beste zitcomfort te bereiken, zijn sommige van onze toiletverhogers er boven op komend in hoogte verstelbaar. Andere verhoogde toiletzittingen onderscheiden zich door hun eigenschappen. Afhankelijk van uw behoeften en beschikbare ruimte, kunt u het optimale toilethulpmiddel kiezen en u in de toekomst gemakkelijker op het toilet plaatsen. Vele van onze speciale toiletverhogers hebben hygiŽnische uitsparingen. Deze maken uw intieme hygiŽne gemakkelijker. De montage vindt zonder veel moeite op bijna alle modellen plaats - vaak is zelfs het gebruik van gereedschap niet nodig.

Letzte Aktualisierung der Kategorie Toiletverhoger am 20.09.2018
Loading ...