Rolstoel accessoires

Accessoires "rond de rolstoel" zijn veel. We hebben de belangrijkste producten voor u samengesteld. Vaak heb je maar een paar simpele stappen nodig om je dagelijkse leven in een rolstoel gemakkelijker en comfortabeler te leren beheersen. Rolstoelaccessoires hoeven niet even duur te zijn. Blader voor jezelf! Meer informatie

Rolstoel accessoires bij ClaraVital - De juiste keuze voor iedereen!

Maak uw rollator of rolstoel uniek. Dit kunt u bijvoorbeeld door verschillende accessoires bereiken. Uw rolstoel of rollator is dan niet alleen uniek maar ook aan uw individuele behoeftes en wensen aangepast.

Accessoires voor rolstoelen - zo divers als jij!

enkele miljoenen mensen in Europa zijn dagelijks afhankelijk van hun rolstoel. maken gebruik van een standaard rolstoel, die vaak slechts op beperkte ruimte om de individuele behoeften aangepast kunnen worden. Dankzij de vele toebehoren op het gebied van rolstoelen is het upgraden van nuttige hulpmiddelen vaak zonder veel moeite mogelijk. ClaraVital biedt u een veelheid aan producten uit verschillende gebieden.

Rolstoelaccessoires voor het dagelijks leven

Vooral in het dagelijks leven zijn de kleine helpers vaak van onschatbare waarde. Het begint te regenen en je kunt geen geschikte opvang vinden of niet wachten? Geen probleem met onze paraplu voor rolstoelen - vouw hem gewoon op en je bent weer droog.

Technische rolstoelaccessoires - of het nu smartphone of tablet is

Ben je ook blij om online te gaan? Wij ook. Om comfortabel gebruik van het internet te maken terwijl u met uw rolstoel onderweg bent hebben we een smatphonehouder en een dienblad steun voor rolstoelgebruikers.

Letzte Aktualisierung der Kategorie Rolstoel accessoires am 20.09.2018
Loading ...