Rollator

Hoewel sommige functies voor alle rollators hetzelfde zijn, heeft u nog steeds de keuze tussen apparaten die bedoeld zijn voor gebruik in het huis, lichtgewicht rollators met een heel laag eigen gewicht of inklapbare rollators die bijzonder eenvoudig kunnen worden neergeklapt. Maak kennis met de verscheidenheid aan rollators in de ClaraVital thuiszorgwinkel en kies de meest geschikte rollator voor uw behoeften. Meer informatie

Een rollator maakt mobiliteit mogelijk

Mobiel blijven op hoge leeftijd is tegenwoordig gemakkelijk - dankzij de rollators. U heeft vast al rollende loophulpen gezien, ook wel rollator genoemd, op straat of in het park. Wanneer u op zoek bent naar een geschikte rollator, zijn er enkele details die u moet overwegen.

Praktische kenmerken van een rollator

Een rollator is niet alleen een steun voor u, dankzij de wielen en de comfortabele handgrepen, is de beweging met rollator veel gemakkelijker. Het biedt ook extra veiligheid dankzij de remmen op de handgrepen. Bovendien zijn veel rollators nu uitgerust met een stoel, zodat kleine pauzes op je dagelijkse wandeling of een korte babbel met je vriend op straat nog comfortabeler worden: u gaat gewoon op de stoel zitten. sommige rollators heben er bovendien een gewatteerde rugleuning. Een extra is vaak een winkelmaandje aan de voorzijde of een winkelnet. Daar kun je moeiteloos boodschappen doen en andere kleinigheden die je wilt vervoeren.

De rollator voor uw behoeften

Als u ook een rollator bij u thuis nodig heeft, raden we een rollator voor de woning aan. Deze speciale rollators, zoals De indoor rollator Roomba is smaller dan andere rollators en is bijzonder wendbaar. Dus zelfs smalle gangen en doorgangen zijn gemakkelijk te beheersen. Als aanvulling op een indoor rollator kan buitenshuis een inklapbare rollator of een lichtgewicht rollator worden aangeboden. De Topro Troja M wordt gekenmerkt door een bijzonder groot gebruiksgemak, maar heeft tegelijkertijd een laag eigen gewicht en kan worden opgevouwen. Natuurlijk is de belastbaarheid niet minder uitgesproken in deze lichte gewichten dan bij andere rollators. Met zo'n doordachte investering koopt u een all-round pakket om uw mobiliteit te vergroten.

Letzte Aktualisierung der Kategorie Rollator am 20.09.2018
Loading ...