Mobiliteit

Helaas wordt onze mobiliteit steeds erger naarmate we ouder worden, wat vervolgens ons welzijn en onze levenskwaliteit beperkt. U of uw geliefden hoeven niet tevreden te zijn met het feit dat u niet meer kunt lopen of dat normale schoenen oncomfortabel zijn. ClaraVital biedt u alle benodigde hulpmiddelen om jou of een goede persoon weer mobiel te maken. Neem de stap en herwint je plezier van beweging: met rollators, loophulpmiddelen en gezondheidsschoenen. U zult blij zijn, wat zit er nog in u. Onze hulpmiddelen voor mobiliteitsverbeteringen zijn geschikt voor mensen met kleine mobiliteitsbeperkingen en mensen met beperkte mobiliteit. Blader door ons aanbod en vind de ondersteuning die u nodig hebt. Meer informatie

Hallux valgus

De hallux valgus beschrijft een misvorming van de balteen en...


Krukken

Krukken kunnen uw dagelijks leven aanzienlijk vergemakkelijken....

Looprek

Looprekken zijn de ideale oplossing om uw dagelijks leven weer...

Orthopedische schoenen

Meer dan de helft van de volwassenen lijdt aan pijnlijke en...


Rollator

Hoewel sommige functies voor alle rollators hetzelfde zijn,...

Rolstoel accessoires

Accessoires "rond de rolstoel" zijn veel. We hebben de...

Wandelstok

Als u last heeft van permanente beperkingen van het...


Mobiliteit - verhoog uw kwaliteit van leven

Uw mobiliteit wordt steeds erger met de leeftijd. Om ervoor te zorgen dat het welzijn en de kwaliteit van het leven niet verminderen en dat u of uw geliefde geen genoegen hoeft te nemen met het absolute minimum, hebben we alle benodigde hulpmiddelen voor een gezonde mobiliteit. We maken ??bijvoorbeeld lange wandelingen met de juiste gezondheidsschoenen mogelijk. Van rollators tot loophulpen, ons mobiliteitsbereik zorgt ervoor dat uw dagelijkse leven zo onbeperkt mogelijk is. Neem de stap en bied uzelf of de getroffen persoon opnieuw plezier aan beweging. Voor mensen met beperkte mobiliteit geldt: mobiliteit is een kwestie van houding! En wij ondersteunen u. Blader door het bereik van ClaraVital en vind de ondersteuning die u nodig hebt.

Plezier aan beweging

Hier bij ClaraVital vindt u veel maatregelen om de mobiliteit op de sprongen te helpen. Wat vindt u bijvoorbeeld van een comfortabele gezondheids- en kledingschoen? Normale slippers, sneakers of sandalen zullen je voet aanspannen en laten geen ruimte voor verbanden. De schoenen in ons assortiment zijn aangepast aan de behoeften van gevoelige of vervormde voeten en bieden comfort, bescherming en een zeer comfortabele pasvorm. Voordat de schoenen tijdens de volgende wandeling kunnen worden gebruikt, hebt u misschien een rollator nodig? Ons assortiment bestaat uit veelzijdige wandelstokken, rollators en andere loophulpjes die elke stap vergemakkelijken.

Mobiliteit met ClaraVital

ClaraVital is uw online thuiszorgwinkel dat zich toelegt op de gezondheid en vitaliteit van zijn klanten. We bieden alles met betrekking tot gezondheid, zorg en meer vitaliteit. We streven er altijd naar om u de best mogelijke service en kwaliteitsproducten te bieden, zodat u volledig tevreden kunt zijn. Heeft u een bepaald product niet in onze winkel gevonden? Laat het ons weten! We zijn blij om ervoor te zorgen dat ons assortiment wordt uitgebreid - voor uw gezondheid en vitaliteit.

Letzte Aktualisierung der Kategorie Mobiliteit am 30.08.2018
Loading ...