Massage apparaat

Wie verlangt er niet naar een ontspannende massage na een stressvolle dag ?! Onze hoogwaardige massagekussen en massage pads helpen u om uw dagelijkse verspanningen te verlichten, uw welzijn te verbeteren en zelfs om probleemgebieden te behandelen, zoals Cellulitis om een zichtbaar effect te bereiken. In ons assortiment van ClaraVital vindt u de juiste massage apparaatjes voor elke behandeling. Meer informatie

Massage apparaaten en massagekussen voor ontspanning na een stressige dag

Wat is er mooier dan warmte en een lekker massage na een lange of stressige dag? Met massage apparaten voor thuis kunt u altijd van dit soort ontspanning genieten.

Massagekussen voor de zelftherapie thuis

Als u uw natuurlijke balans wilt herstellen of verbeteren, kunt u vertrouwen op zelftherapie met speciale massage apparaatjes voor thuis. Ze verbeteren aantoonbaar problemen zoals:

  • Rugpijn / reumatiek / gewrichtspijn
  • Verspanning van de spieren
  • Slaapstoornissen
  • Cellulitis / decubitus / overgewicht
  • Nervositeit
  • Spataderen / lymfatische congestie / stoornissen van de bloedsomloop
  • Osteoartritis / osteoporose
Al onze massagekussen gebruiken imitatie van fysiotherapeutische toepassingen door middel van vibratie. De veranderende massage frequenties beïnvloeden uw spieren, uw zenuwstelsel, uw hele bewegingsapparaat en zelfs lymfe en bloed in positieve zin. Kies het perfecte massage apparaat voor uw individuele behoeften. Misschien een van onze klassieke massagekussen of liever een Japanse shiatsu massagekussen? Laat u thuis verwennen en geniet van de effectieve effecten van Promed en Medisana massage apparaaten en massagekussens.

Massage apparaaten met intensieve klopfunctie

De kloptechniek in de massage bevordert uw bloedcirculatie in de bovenste spierniveaus. Bovendien verandert het de spierspanning in positieve zin. Door op het weefsel te tikken, worden bovendien gespannen delen losgemaakt en wordt spierhypertensie tegengegaan. Stressomstandigheden kunnen ook worden overwonnen met behulp van massagekussens die gebruik maken van de klopfunctie. Zo'n handmassageapparaat bederft lichaamsdelen met een diepwerkende klopmassagebehandeling. Ook kunnen ontstekingen en pijn terugkeren door een klopmassage te gebruiken en zo een beter welzijn te garanderen.

Letzte Aktualisierung der Kategorie Massage apparaat am 25.04.2019
Loading ...