Looprek

Looprekken zijn de ideale oplossing om uw dagelijks leven weer veiliger te maken als de mobiliteit vertraagt. Looprekken hebben een extreem hoge stabiliteit en zijn kantelbaar, waardoor ze geschikt zijn voor voortbeweging. In ons assortiment vindt u een selectie van looprekken met verschillende kenmerken. Opvouwbaar, in hoogte verstelbaar of stijf - zoek het juiste model voor uw behoeften. Meer Informatie

Een looprek voor meer stabiliteit thuis

Met afname van de eigen mobiliteit wordt het steds moilijker om in de eigen 4 ruimtes zeker van A naar B te gaan. Hiervoor kunt u ondersteuning van een looprek krijgen. Looprekken zijn een ideale hulp bij beperkte mobiliteit en vooral stabiliteit.

Ontlast je benen met een stabiel looprek

Met een looprek kunt u uw benen ontlasten. Vooral in uw eigen huis kan dit lichtgewicht aluminium frame bijdragen aan het vergroten van uw eigen mobiliteit met gelijktijdige veiligheid. De handgrepen zijn meestal opgevuld, waardoor de steun buitengewoon comfortabel is. De hoogte van de looprek kan optimaal worden afgestemd op uw lengte en biedt zo perfecte ondersteuning. Het voordeel van veel looprekken is dat ze heel gemakkelijk en daarom goed voor voortbeweging kunnen worden gebruikt. Bovendien zijn ze ontworpen voor hoge belastingen, waardoor ze geschikt zijn voor sterke mensen met een hoog lichaamsgewicht.

Letzte Aktualisierung der Kategorie Looprek am 20.09.2018
Loading ...