Hulpmiddel ouderen

Handige hulpmiddelen voor ouderen voor meer veiligheid & comfort

ClaraVital biedt u een uitgebreid assortiment aan alledaagse hulpmiddelen voor ouderen die u van 's morgens tot' s avonds de dag door begeleiden. Alle artikelen in ons assortiment ondersteunen u bij het omgaan met de uiteenlopende eisen van het dagelijks leven thuis, in hobby, in vrije tijd en op het werk en helpen u om onafhankelijk, actief en vitaal te blijven.
Helaas kunnen ongelukken niet volledig worden voorkomen, dus het is vooral belangrijk om snel hulp te kunnen krijgen in geval van nood. U vindt een selectie van handige hulpmiddelen voor uw huishoud en uw keuken.Meer informatie

Boodschappentrolley

Wie weet niet - het vervelende dragen van uw boodschap, die weer...

Huishoud & keuken

In onze keuken- en huishoudelijke hulpmiddelenwereld van...

Vergrootglas

Is dit een M of een N? Kan iemand mij ooit de kleine lettertjes...

Hulpmiddelen zo veelzijdig dan uw behoeftes

Zo veelzijdig als de uitdagingen van het dagelijks leven zijn, zo veelzijdig is onze reeks aan alledaagse hulpmiddelen.
Als het bukken en vastklampen lastig worden zijn hulpmiddelen ideaal om de situatie voor u gemakkelijker te maken. Grijphulpmiddelen, zoals grijpers, zijn nuttige hulpmiddelen in het huishouden en kunnen in veel situaties worden gebruikt. In de keuken zijn antislip en fixeerbare werkstations, messen en spatels gemaakt van hoogwaardige materialen met ergonomisch gevormde handgrepen voor comfortabel en veilig werken. Constante ergernis bij het openen van flessen, potten en blikjes kan worden voorkomen met behulp van speciale openers.

DE PERFECTE HULP ELKE DAG - BIJ uw HOBBY OF in uw VRIJE TIJD

Eethulpmiddelen en drinkhulpmiddelen vergemakkelijken de inname van maaltijden aan tafel of zelfs in geval van ziekte. Bij de selectie van bestek en borden hebben we, naast de vereiste functies, speciale aandacht geschonken aan een aantrekkelijk ontwerp. Met een ernstig beperkt gezichtsvermogen en verminderde sterkte en mobiliteit van de handen zijn visuele hulpmiddelen en ook schrijfhulpmiddelen onmisbare hulpmiddelen.

Letzte Aktualisierung der Kategorie Hulpmiddel ouderen am 30.08.2018
Loading ...