Huishoud & keuken

In onze keuken- en huishoudelijke hulpmiddelenwereld van ClaraVital vindt u een grote selectie kleine extra apparaten die uw dagelijkse werk in en rond het huis eenvoudiger zullen maken en het risico op letsel en vallen aanzienlijk verminderen. Profiteer van de voordelen van onzeaantrekhulpen, tuitbekers en andere keukenhulpjes en maak uw dagelijkse huishoudelijke taken eenvoudiger. Meer informatie

VERGEMAK UW DAGELIJKS leven MET FANTASTISCHE KEUKEN-HELPERS

Het werken in de tuin, in huis en in de keuken moet gemakkelijk zijn, zelfs als de kracht en flexibiliteit van uw handen en gewrichten beperkt is. Ergonomisch ontworpen keukenhulpjes helpen je spieren en gewrichten te verlichten en verminderen je energieverbruik. Al onze keukengerei en eethulpmiddelen zorgen voor een stevige grip en veilige bediening van bestek. Koken zal in de toekomst weer leuk zijn en problemen met het openen van blikjes en flessen zijn vergeten. Toekomstige activiteiten in de tuin, op het terras, op het balkon en rond de keuken zullen ook leuk zijn. Natuurlijk kunnen bijna alle grote en kleine keukenhelpers uit ons uitgebreide assortiment eenvoudig in de vaatwasser worden gereinigd.

Van ergonomische flesopener tot handige tuitbekers

De ergonomische huishoud- en keukenhulpmiddelen in ons assortiment kenmerken zich door een bijzonder eenvoudige bediening en een extreem veilige greep in de hand. Wanneer de kracht in de handen afneemt, bieden flesopeners voor senioren, maar ook openingen voor de schroefdop en dekselopeners ideale ondersteuning in uw huishoud. Dus huishoud kan weer een ontspannen ervaring worden, waar je met plezier van zult genieten.

Letzte Aktualisierung der Kategorie Huishoud & keuken am 20.09.2018
Loading ...