Heupbescherming

Heupbescherming hoeft niet opvallend en onangenaam te dragen zijn. Profiteer van de veiligheid die de heupbescherming u bied. Kijk in ons assortiment heupen protectoren en vind vlake modellen die er bijna niet herkenbaar zijn voor anderen in uw omgeving. Meer Informatie

Heupen protectoren - bescherming tegen vall lesie

Vooral oudere mensen zijn van de ziekte osteoporose (botafbraak) betrokken. Dat is een van de talrijke redenen, waarom met stijgende leeftijd het gevaar van een heupfractuur bij een val duidelijk stijgt. Moderne heupen protectoren kunnen het gevaar van een botbreuk bij een val verminderen. De uit visco-elastisch schuim vervaardigde heupen protectoren verbinden een werkzame bescherming met hoog draagcomfort en een maximale bewegingsvrijheid. In uw online thuiszorgwinkel vindt u een keuze aan heupen protectoren en heupbescherming slips.

Heupbescherming - dagelijkse veiligheid

Heupbescherming sets, zoals die van de vervaardiger Suprima eigenen zich ideaal voor de voorkoming van lesies bij personen met de kans op vallen. Evenzo kunnen ze een zinvolle aanvulling aan de revalidatie fase zijn, waarbinnen ze enerzijds beschermen tegen lesies en anderzijds een veiliger gevoel geven aan personen, die de kans op vallen hebben. Daardoor vermindert zich de heg, om talrijke oefeningen te uitvoeren, die nodig zijn voor de spieropbouw en voor het aanleren van het zelfstandig gaan.

Heupbescherming slips - eenvoudig in het behandelen

Vele heupbescherming slips kunnen eenvoudig, zoals een normale slip worden gedragen. Ze zitten veilig en toch aangenaam en worden door been- en heupbond veilig gefixeerd. De protectoren zijn of vast in de heupbescherming slip geļntegreerd of in een klein tasje binnenin van de heupbescherming slip ingelegd. Bij de laatste kunnen vele protectoren voor eenvoudige pleging en reiniging uit het tasje worden ontnomen.

Heupbeschermers in vorm van protectoren - keuze, die overtuigt

Heupbeschermers worden gewoonlijk in verschillende afwerkingen aangeboden. De basis versies bestaan vaak uit een hart kunststof. De kunststof heupenprotectoren hebben het voordeel, dat ze eenvoudig zijn te reinigen en echter werkzaam beschermen tegen vele manieren van vallen. Naast de basis afwerking verbreiden zich toenemend visco-elastische heupbescherming protectoren, die vaak duidelijk aangenamer zijn te dragen en erbij nog onopvallender werken. Het visco-elastisch materiaal beschermt betrouwbaar en laat zich in velen gevallen evenzo reinigen. Bij een hoog vertoon van reiniging of in combinatie met incontinentie bieden enkele vervaardiger zoals Suprima waterdichte, visco-elastische heupbescherming protectoren aan.

Letzte Aktualisierung der Kategorie Heupbescherming am 25.04.2019
Loading ...