Hansop & Plukpak

Of in de ambulante of in de klinische zorg - hansop bieden het personeel een belangrijke ondersteuning, waarmee ook het comfort van de verpleegden wordt verhoogd. Ze maken een aangenamere en eenvoudigere zorg mogelijk maar zijn ook voor de verpleegden gemakkelijk te dragen. In onze online thuiszorgwinkel van ClaraVital vind u het geschikte model dat bij de behoeften van de verpleegde past. Meer informatie

Kiest u de geschikte hansop

Hansops van vandaag de dag meer dan een zorghulp. Zij zijn modisch en gemaakt van zachte materialen. Dit is belangrijk voor de dragers en ook voor de verplegers en familie. Er zijn hansops beschikbaar die meer naar pyjama lijken dan een zorghulpmiddel. Dit maakt vaak de omgang met de patient makkelijker.

Hansop met of zonder rits

Vele hansops zijn met meerdere ritsen uitgerust. Op deze manier zorgt een rits voor een eenvoudiger en sneller ontkleden. Terwijl maakt een beenrits mogelijk dat het incontinentiemateriaal kan gewisseld worden zonder dat de verpleegde helemaal moet worden uitgekleed. Een rits aan het been gaat gewoonlijk openen van een kneukel naar de andere kneukel en is in enige gevallen bovendien uitgerust met een zekering die dat zelfstandige ontkleden door de verpleegde verzwaart. Bij de rugrits is het echter belangrijk dat deze schuin van de hals tot de heup gaat. Zo kunnen ook bij het lang liggen geen kneuzingen aan de rug ontstaan. Uiteraard verkrijgt u hansop ook zonder beenrits en in verschillende vormgevingsvarianten: Bij de overalls van Suprima bijvoorbeeld die u bij ons verkrijgt hebt u de keuze tussen verschillende kleuren en kleurencombinaties. U vindt bij ons natuurlijk ook hansop met lange of korte mouwen en benen voor verschillende seizoenen oftewel voor verschillende verpleegden en hun behoeften.

Voor iedere zorgvorm de juiste hansop

Naast hansop voor volwassenen zijn er ook sommige voor kinderen in ons sortiment. Zowel bij de overalls voor kinderen als bij diegene voor volwassenen is het mogelijk op trekvast polyester met versterkte boorden en rits terug te grijpen voor bijzonder onrustige of agressieve verpleegden. Naast de verschillende hansops, de zorgbodies en de zorghemden bieden we u in deze categorie ook kousen voor trombose betrokkenen zoals producten voor de bescherming van de heupen. De heupen protector Suprima protector slip is zelfs met tassen voor heupen protectors uitgerust, zodat deze voor het wassen kunnen worden gewisseld. De meesten hansops zijn bovendien zo ontworpen dat zich zowel dames als heren in hen op hun gemak voelen.

Letzte Aktualisierung der Kategorie Hansop & Plukpak am 25.04.2019
Loading ...