Hansop met been- en buikrits voor dementerenden van Suprima 4686 017

artikelnummer: 210 009

Maat

71,42 €

incl.†16% omzetbelasting , plus verzending

Direct beschikbaar

Klantenservice: info@claravital.nl

Beschrijving

Hansop met been- en buikrits voor dementerenden van Suprima 4686 017

De suprima hansop (artnr. 4686 017) voor hem of haar is uitgerust met een dubbele rits aan de voorkant van de hansop die een snel uitkleden van de patiŽnt mogelijk maakt. Deze ritsen zijn speciaal voor dementerende patiŽnten met een zekering uitgerust, die het zelfstandig uitkleden van de hansop verhinderd.
  • Bijzonder geschikt voor de verzorging van dementerende patiŽnten
  • Zekeringen aan de ritsen op de voorkant en de beenrits verhinderen het zelfstandig uitkleden van de patiŽnt
  • Deelbare rits bij het been
  • Verschonen van incontinentiemateriaal of uitkleden van de patiŽnt zeer tijdbesparend
  • Simpele controle en wissel van steunkousen of verband
  • Materiaal: 65% katoen, 35% polyster
  • Wasbaar tot 60 graden
  • Kleur: Jeans
  • Uniseks, voor zowel dames als heren
  • In de maten S t/m XL verkrijgbaar
Dit model is zeer geschikt voor de verzorging van patiŽnten thuis of in een verpleegtehuis, daar de praktische hansop met meerdere ritsen is uitgerust, die een snelle en ongecompliceerde ontkleding mogelijk maakt.

Hansop van Suprima voor de verzorging van dementerenden

Bij dit model voor hem of haar, bevinden zich 2 ritsen aan de voorkant van de hansop die een snel uitkleden van de patiŽnt mogelijk maken. Deze ritsen zijn speciaal voor dementerende patiŽnten met een zekering uitgerust, die mogelijk maakt dat de patiŽnt zich niet zelfstandig kan uitkleden. Bovendien is de hansop met een deelbare rits bij de benen uitgerust, die het wisselen van incontinentieproducten snel mogelijk maakt, zonder dat de patiŽnt zich helemaal hoeft uit te kleden. Zo bespaart u veel kostbare tijd, die u beslist beter kunt besteden. De plukpak is verkrijgbaar in jeanskleur en is op aanvraag ook verkrijgbaar zonder meerprijs met korte mouwen. Het materiaal waarvan de plukpak is gemaakt bestaat uit een aangename mix van 65% katoen en 35% polyester, die wasbaar is tot 60 graden. De zachte bandjes aan de armen en benen verhinderen ongewenst verschuiven van de plukpak. Zo is een optimale pasvorm verzekerd. Er is voor iedereen een passende maat verkrijgbaar in de maten S t/m XL. In deze plukpak voelen alle patiŽnten, zowel de liggende als mobiele, zich zeer comfortabel. Een optimale bewegingsvrijheid van de patiŽnt is gewaarborgd omdat er geen strakke, drukkende naden in de plukpak zitten. Ook voor s?nachts is de plukpak een goede keuze omdat de patiŽnt snel en bekwaam geholpen kan worden, zodat de nachtrust voor beiden niet lang verstoord wordt. De Suprima plukpak is simpel, functioneel en zeer praktisch, en biedt een gerichte en tijdbesparende verzorging voor de patiŽnt. Bovendien is de plukpak modieus en heeft een goede pasvorm zonder hinderlijk verschuiven, zodat iedere patiŽnt zich hierin op zijn gemak voelt.

De juiste maat:

MaatDamesHeren
S36 / 3844
M40 / 4246 / 48
L44 / 4650 / 52
XL48 / 5054 / 56
XXL52 / 54 / 5658 / 60

Beoordelingen

#global.firstReview#:

Vraag over het product

Uw vraag over Hansop met been- en buikrits voor dementerenden van Suprima 4686 017?

Letzte Aktualisierung des Artikels Hansop met been- en buikrits voor dementerenden van Suprima 4686 017 am 22.10.2020

Loading ...