Douchestoel

Onze praktische douchestoelen verschillen van de douchekrukjes door de comfortabele rugleuning. Zoals bij conventionele stoelen zijn er uitvoeringen met of zonder armleuningen en ook met gestoffeerde armleuningen. Meer informatie

Praktische douchestoelen in verschillende uitvoeringen - met armleuningen of liever met een hygiŽnefunctie?

Ook bij de douchestoelen zijn verschillende varianten beschikbaar. Naast armleuningen of rugleuning zijn er ook modellen met hygiŽnische uitsparing en varianten zonder. De douchestoelen zijn in hoogte verstelbaar dankzij een clipmechanisme en worden bovendien gekenmerkt door hun gladde oppervlakken. Deze laten een eenvoudige reiniging toe.

Praktische douchestoelen maken uw leven gemakkelijker en veiliger

Op oudere leeftijd worden steeds meer alledaagse activiteiten moeilijker. Dit omvat ook de ochtendlichaamsverzorging. Maak het dagelijks leven en uw persoonlijke hygiŽne gemakkelijker met een van onze praktische douchestoelen. De geÔntegreerde rugleuning geeft u veiligheid en stabiliteit onder de douche en biedt u een ongecompliceerde lichaamsverzorging. Profiteer van een hoogwaardige douchestoel van onze ClaraVital assortiment en creŽer vrijheid en veiligheid.

Eťn douchestoel, veel voordelen

De praktische douchestoelen in onze online thuiszorgwinkel verschillen door de functionele en leeftijdvriendelijke rugleuning. Net als bij conventionele stoelen zijn er versies met armleuningen, met gestoffeerde armleuningen of zonder. Bovendien kunt u douchestoelen ook met of zonder een hygiŽnefunctie kopen. U kunt de douchestoelen snel gebruiken: pas de hoogte van een clipmechanisme aan en pas het aan uw individuele behoeften aan. De douchestoelen worden ook gekenmerkt door hun zachtaardig en hygiŽnische oppervlakken. Deze maken een eenvoudige en snelle reiniging van de douchestoel mogelijk.

Letzte Aktualisierung der Kategorie Douchestoel am 20.09.2018
Loading ...