Douchekruk

De selectie van douchekrukken is groot. In feite verschillen deze aan de ene kant in de vorm - er zijn ronde of rechthoekige douchekrukken. Aan de andere kant kunnen douchekrukjes verschillen in de zitting. Voor een veilige stand zijn ze voorzien van rubberen voetjes en dank zij het kleine formaat passen onze douchekrukken in elke douche en in elke badkamer. Meer informatie

Douchekruk - meer veiligheid en hygiŽne in uw badkamer

Er zijn dus douchekrukken met een doorlopende zitting of zelfs met een speciale uitsparing voor hygiŽne. Dit gedeelte vergemakkelijkt, door de betere toegankelijkheid van het intieme gebied, de daagselijke hygiŽne. Gewoonlijk zijn alle douchekrukken in hoogte verstelbaar. De hoogte-instelling wordt meestal gedaan door een clip op de poten.

Ontspan onder de douche dankzij de douchekruk

Lang stand houden wordt steeds vermoeiender op oudere leeftijd, vooral in kleine ruimtes of op gladde vloeren zoals in de douche - een douchekruk van ClaraVital kan snel helpen: met zo'n douchekrukje heeft u de mogelijkheid om te douchen zonder u zorgen te maken. Plaats gewoon uw douchekruk in de douchebak, ga naar binnen en ga zitten. De douchekruk glijdt niet: dankzij de antislip doppen is hij veilig en stevig, zelfs op natte oppervlakken. Daarnaast zijn douchekrukken en andere douchestoelen meestal afzonderlijk instelbaar via een clip op de poten. Dit maakt niet alleen het opstaan en zitten gemakkelijker.

De handige functies van uw douchekrukje

Belangrijk bij het kiezen van een douchekruk is of u een ronde of rechthoekige douchekruk comfortabeler vindt. Sommige douchekrukjes die u in onze online thuiszorgwinkel, hebben ook verzonken handgrepen die extra veiligheid bieden. U zou ook moeten beslissen of uw douchehulpmiddel een ononderbroken zitting of een hygiŽneknipsel zou moeten hebben. De uitsparing vergemakkelijkt de bereikbaarheid van het intieme gebied en vereenvoudigt zo de hygiŽne. Vele douchekrukken in onze online thuiszorgwinkel ClaraVital hebben een geschikte maat voor kleine douches en badkamers.

Letzte Aktualisierung der Kategorie Douchekruk am 20.09.2018
Loading ...