Bekkenbodemtrainer & Co.

Om incontinentie te voorkomen of de last van incontinentie te minimeren kunt u gebruik maken van bekkenbodemtrainers. Deze helpen uw spieren in uw bekken weer sterk te maken en zo uw welbevinden verbeteren. Meer informatie

Bekkenbodemtrainer & Co.

Bekkenbodemtraining is vooral belangrijk voor mensen met incontinentie, maar verhoogt ook het welbevinden zonder een ziekte. Bovendien bevordert de training intimiteit en kan het seksueel contact verrijken. Mannen kunnen bijvoorbeeld een penispomp gebruiken om hun vermogen te trainen om ook na een prostaatoperatie hun erectie te krijgen, of ze kunnen een erectie-ring gebruiken om een erectie op te zetten. Ons assortiment omvat een breed aanbod aan verschillende trainingshulpmiddelen en gidsen voor beide geslachten.

Bekkenbodemtraining is belangrijk voor beide geslachten

Een sterke bekkenbodem en intacte sluitmechanisme door getrainde bekkenbodemspieren zijn van cruciaal belang voor de gezondheid. Urine en andere uitscheidingen kunnen langer en volledig worden vastgehouden, en het spierstelsel houdt de interne organen in de juiste positie. Bovendien zorgt een goed getrainde bekkenbodem voor een bevredigende geslachtsgemeenschap. De voordelen zijn van toepassing op zowel mannen als vrouwen.

Penispompen en vaginale kegeltjes

Naast training met uw eigen lichaamsgewicht en intensieve oefenhulpmiddelen kunt u ook gebruik maken van bijvoorbeeld vaginale kegeltjes of een speciale elektrische bekkenbodemtrainer. Voor mannen zijn er penispompen die de circulatie van het erectiele weefsel verbeteren en zo bijdragen aan continentie en erectievermogen. Deze worden meestal gebruikt na interventies in het bekkenbodemgebied (bijvoorbeeld na een prostaatoperatie) om de eigenschappen van de penis te herstellen. Seksuele gemeenschap is ook mogelijk in het geval van een verminderde erectiele functie met behulp van zogenaamde stasisringen.

Letzte Aktualisierung der Kategorie Bekkenbodemtrainer & Co. am 20.09.2018
Loading ...