Basic wandelstokken

In ons basis assortiment vindt u een verscheidenheid aan wandelstokken voor elke toepassing. De standaard wandelstokken zijn gemaakt van duitse beukenhout of duurzaam aluminium, om de ideale begeleider te zijn voor uw wandeling. Deze worden ook gekenmerkt door een diverse greepkeuze, die voor een hoge mate van ergonomie en een aangenaam gevoel zorgt. Meer informatie

De juiste wandelstok voor elke situatie

Wandelstokken kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld is een wandelstok een ideale metgezel op wandelingen. Uw wandelstok bied u steun en veiligheid als bijvoorbeeld de kracht van uw benen de ene of andere keer te weinig is.

Wandelen zonder moeite met een wandelstok

Zelfs met de basic modellen wordt de best mogelijke kwaliteit gerespecteerd om te voldoen aan de vereisten van alle klanten in verschillende situaties. Het doel is niet alleen om het risico te vallen te minimaliseren maar ook dat de getroffen persoon zich comfortabel en veilig voelt bij het gebruik van de wandelstok. Bovendien zorgen moderne ontwerpen en geavanceerde functies, zoals bijzonder ergonomische handgrepen, voor een speciale wandelstok.

Letzte Aktualisierung der Kategorie Basic wandelstokken am 20.09.2018
Loading ...