Badkamer

Iedereen wil veiligheid, comfort en een aangename sfeer voor zijn badkamer. Met ons assortiment badhulpmiddelen, zoals douchekrukjes. ClaraVital biedt verschillende manieren om het dagelijkse verblijf in de badkamer aan te passen aan uw behoeften. Naast veiligheid en comfort, is het vooral belangrijk om een optimale mate van onafhankelijkheid te verzekeren in alledaagse activiteiten. Hier vind u de geschikte hulpmiddelen voor uw badkamer. Meer informatie

Bad hulpmiddelen

We presenteren u naast het klassieke badplank om op te hangen in...

Douchekruk

De selectie van douchekrukken is groot. In feite verschillen...

Douchestoel

Onze praktische douchestoelen verschillen van de douchekrukjes...

Toiletstoel & Postoel

Een toiletstoel moet zo onopvallend mogelijk zijn voor een mooie...

Toiletverhoger

De eenvoudig te installeren toiletverhogers dienen allemaal om...

Wandbeugel

De modernste handgrepen met zuignap kunnen zonder boren op...

Douchekrukken en douchestoelen voor mensen met fysieke beperkingen en gezinnen met kleine kinderen

Niet alleen voor mensen met fysieke beperkingen, ook voor gezinnen met kleine kinderen betreft, is het zinvol om handgrepen, opklapbare stoelen, douchekrukken of douchestoelen te gebruiken, die in bijna elke douche moeten worden geplaatst.
Enerzijds dient een bad voor het welzijn maar het kan ook noodzakelijk zijn als een medische maatregel. Hulpmiddelen voor de badkuip lopen uiteen van de toegangshulp tot handgrepen, kuipstoelen en de kuiplift. Bij ClaraVital vindt u de juiste hulp.
De wandeling naar het toilet is veel gemakkelijker bij verschillende lichamelijke klachten door een verhoogde toiletzitting, die verkrijgbaar is in verschillende varianten. Onder bepaalde omstandigheden kan het nodig zijn om speciale toiletstoelen te gebruiken, die ook in verschillende op maat aangepaste varianten worden aangeboden.

Beperk risico's - zorg voor een drempelvrije badkamer

Een barričrevrije badkamer is vanzelfsprekend in nieuwe woningen en appartementen op het gebied van veiligheid, comfort, duurzaamheid en design. Wij bieden u de mogelijkheid om uw "oude" badkamer in slechts een dag om te zetten met weinig inspanning. De producten ervoor vind u hier.

Letzte Aktualisierung der Kategorie Badkamer am 30.08.2018
Loading ...