Aantrekhulp steunkousen

In de categorie aantrekhulp voor steunkousen vindt u naast handschoenen om de kousen te beschermen ook een groot verscheidenheid aan aantrekhulpen en uittrekhulpmiddelen van verschillende fabrikanten. Van een aantrekhulp met eenvoudige glijhulpmiddelen tot uitgebreide verbandhulpmiddelen met gordelspanners - hier vind u uw aantrekhulp. Meer informatie

Gemakkelijk steunkousen aantrekken

Aantrekhulpmiddelen voor het gemakkelijk aantrekken van compressie- en steunkousen zijn te vinden in deze categorie. Iedereen die speciale steunkousen gebruikt, weet hoe moeilijk het is om hem aan en uit te trekken. In het bijzonder hebben mensen met reuma of rouwzwakte problemen met aankleden.

Glijhulpmiddelen voor het makkelijk aantrekken van steunkousen

Glijhulpmiddelen zijn handig om gemakkelijk compressie- of steunkousen aan te trekken. Een glijdend hulpmiddel ligt tussen de huid en de kous en maakt het gemakkelijker om de drukvulling te bedekken. Nadat de kous in positie is, kan de glijhulp gemakkelijk worden verwijderd. Voor kousen met een open teen, kan het sliphulpmiddel door de open teen worden getrokken. Als er geen opening is, zijn er speciale modellen waarbij deze eenvoudig omhoog in de richting van de dij kan worden verwijderd.

Speciale handschoenen beschermen uw steunkousen

Compressiekousen en steunkousen moeten vanwege hun medische effect bijzonder dicht bij de huid liggen, omdat ze alleen zo voldoende druk op de aders kunnen uitoefenen. Als gevolg hiervan zijn de kousen moeilijk aan te trekken. Om het aantrekken van steunkousen te vergemakkelijken zijn er tal van hulpmiddelen, zoals deze categorie laat zien. Ongeacht of een aantrekhulp wordt gebruikt, handschoenen moeten altijd worden gebruikt! Dit voorkomt schade aan het complexe weefsel, bijvoorbeeld door ruwe huid of vingernagels. Alleen op deze manier wordt het compressie-effect niet aangetast. Bovendien beschermen de handschoenen de vingers en handen tijdens het versterken en voorkomen ze snijwonden bij het aanbrengen van de compressie- en steunkousen.

Letzte Aktualisierung der Kategorie Aantrekhulp steunkousen am 20.09.2018
Loading ...